Jacqueline Brandes

Ik ben Jacqueline Brandes, transformatiecoach en lichtwerker, toegewijd aan het ondersteunen van vrouwen in hun zoektocht naar innerlijke kracht en zelfliefde. Met persoonlijke en professionele expertise help ik je om je ware potentieel te ontsluiten en een leven vanuit het hart te leiden, via mijn effectieve CREATE™ methode.

Mijn verhaal

Van schaduw naar licht

Lees mijn verhaal van overwinning op persoonlijke beproevingen, van diepe dalen naar hoogtepunten, en hoe deze reis de basis vormde voor mijn missie met MunayQi.

Scheiding, geweld en dakloosheid

Samen met mijn twee dochters doorstond ik een periode van scheiding, geweld en dakloosheid. Deze donkere tijden daagden ons uit maar onthulden ook mijn veerkracht. Mijn ervaringen leerden me de waarde van moed en het belang van leven vanuit het hart.

Heling na onrecht

De nasleep van een gewelddadige, narcistische relatie dwong mij tot een diepgaand proces van loslaten en transformatie. Het was een reis van heling, waarbij ik leerde mijn innerlijke kracht te herontdekken en de regie over mijn eigen leven weer stevig in handen te nemen.

Zelfontdekking en kracht

Deze reis van zelfontdekking leerde mij dat ik de schepper ben van mijn eigen realiteit. Door bewust te kiezen om mijn hart te volgen, heb ik niet alleen mijn liefdesleven, maar mijn gehele leven getransformeerd. Ik ontdekte de onbegrensde mogelijkheden van ware liefde, vrijheid en geluk.

Leven vanuit liefde

Mijn persoonlijke transformatie inspireerde de creatie van de CREATE™ methode, een gereedschap voor anderen om hun pad naar liefde en vervulling te vinden. Ik ben nu toegewijd aan het begeleiden van vrouwen naar een leven geleid door liefde, vrij van de ketenen van het verleden, en rijk aan de beloften van morgen.

Missie en visie

MunayQi staat voor: Wordt je beste jij in liefde

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden op hun reis naar innerlijke vrijheid, kracht en ware zelfliefde door de duisternis van hun verleden te doorbreken. Ik streef ernaar een wereld te creëren waarin elke vrouw haar eigen leven met hartstocht leidt, vrij van belemmeringen en vol van licht.

Ik ondersteun emotionele heling en het proces van loslaten

Ik creëer balans tussen zakelijk succes en vervullend privéleven

Ik ontwikkel intuïtie en spirituele verbindingen

Tijdelijk gratis reading bij elke match call.

De reading biedt diepgaande inzichten in persoonlijke blokkades en paden naar groei, gebruikmakend van tarot voor heldere oplossingen, allemaal binnen een transformerend 30-minuten gesprek.

Reviews

Mijn coachees aan het woord

Hannah

Transformatie traject (12 maanden)

“Na jarenlang worstelen met de gevolgen van geweld in mijn leven, heb ik oude wonden kunnen helen en sta nu veel bewuster en krachtiger in het leven.”

Felicia

Reset traject (4 maanden)

"Voor ik aan het Reset your Mind & Soul traject begon, voelde ik me verloren en overweldigd door de nasleep van mijn scheiding. Deze vier maanden hebben mij niet alleen geholpen om de pijn en het verlies los te laten, maar ook om mezelf opnieuw te ontdekken. De loslaatsessies gaven me inzicht in mijn eigen patronen en de kracht om deze te doorbreken. Dankzij de online trainingen, het werkboek, en de constante steun via WhatsApp heb ik nu de tools in handen om mijn leven opnieuw vorm te geven. Ik sta sterker in mijn schoenen en zie eindelijk wat echt belangrijk is voor mij. Een onbetaalbare ervaring! Met grote dank aan Jacqueline!"

Carolien

Empowerment reading (gratis)

“Mijn Empowerment Reading met Jacqueline was een openbaring. In slechts 30 minuten kon zij diepgewortelde blokkades aan het licht brengen waarvan ik me niet eens bewust was. Ik ontving inzichtelijke adviezen die mij hielpen om mijn blokkades te begrijpen en te overwinnen. Zoveel waarde voor een gratis reading, dikke aanrader!”