Mijn werkwijze

Ik combineer huidverjonging met praktische lifestyle stappen, gericht op het ontgrendelen van je volledige potentieel, voelbaar aan de binnenkant, zichtbaar aan de buitenkant. Mijn beauty & health benadering is gebaseerd op jarenlange ervaring en bewezen methoden, die jou zeker begeleiden (in kuurvorm van min. 6 sessies) naar duurzame verjonging in huid en vitaliteit.

Wanneer je kiest voor een natuurlijke skin reset, beginnen we met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken jouw huidproblemen en wensen in detail, waarna ik een gepersonaliseerd behandelplan opstel. Voor optimaal resultaat geef ik een duidelijk overzicht van jouw huidverbeteringstraject, inclusief adviezen voor producten, supplementen, mentale balans en voeding.

6 Stappen

Innerlijk- & Uiterlijk Welzijn

Een stralende huid en vrolijk hart vraagt om inzet. Naast de behandelingen en het gebruik van thuisproducten, zijn voeding, levensstijl en de juiste supplementen essentieel om jouw droomhuid in topconditie te bereiken. Jouw medewerking is hierbij onmisbaar.

Na jouw 1e Biolift gezichtsbehandeling ga je thuis aan de slag met het starterspakket die je van mij ontvangt, om het Circadiaan ritme van je huidgezondheid te beschermen en te herstellen.

Ik werk enkel met wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging en suppletie met zuivere ingrediënten die dit ritme ondersteunen. Met het gepersonaliseerde traject pakken we samen huidklachten, gezondheid en je mindset effectief aan. Mag ik je verwelkomen bij MunayQi?

Mijn formule naar geluk

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij MunayQi onderga je zonder beschadiging een huidverjonging verschil van dag en nacht, met parabeenvrije conserveringsmiddelen, zuivere plantenextracten, stamcellen, aloë vera, vitaminen van de tweede generatie en innovatieve peptidentechnologie.
Ga jij voor een optimale gezondheid en schoonheid van de huid?

DraadLift Booster

De DSV-Line draadlift boost zorgt voor strakker en jeugdigere uitstraling, met zicht-baar gelifte, gladde huid en rimpelreductie.

Van stress naar BioLift

Ervaar een verbeterde lymfedrainage en versteviging van de huid met jouw 1e Biolift gezichtsbehandeling van Deynique.

Swich; ook in zomer

Swich anti-aging behandeling zonder downtime, werkt sterk cel-vernieuwend, verstrakkend en verlicht pigmentatie.

Collageen suppletie

Het Isagenix Collageen Elixer zorgt van binnenuit voor een stralende huid met verbeterde stevigheid en hydratatie.

Loslaten en Opladen

Vind vreugde in de reis naar zelfliefde d.m.v. loslaat coaching en marma-massage, zodat je opgeladen jouw verlangens manifesteert.

Waxing

Snel en (bijna) pijnloos waxing en ontharen voor langdurig haarvrije resultaten, gezicht, oksels, bikinilijn, onderbenen en Brazilian.

Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze geliefde klanten

Herken jij jezelf hierin?

Jij bent een ondernemende vrouw

Jij verlangt naar diepere, betekenisvolle relaties in je leven

Jij hebt ongenezen trauma's, zoals scheiding, verlies of geweld

Jij struggelt met zelfliefde, ouder worden en vrouwelijke kracht

Jij zoekt balans tussen werk en persoonlijk geluk

Jij wenst jongere uitstraling, meer vitaliteit en positieve mindset

Jouw situatie

Net als jij...

ben ik een passievolle ondernemende, bewuste zakenvrouw, die geconfronteerd is met uitdagingen in de liefde, trauma’s en zoekend naar antwoorden. Met de kennis en expertise die ik nu heb opgebouwd, help ik je begeleiden naar een leven vol vervulling, innerlijke rust en uiterlijke welzijn. Vermoeidheid, onrust en vale huid zijn verleden tijd, mits je openstaat voor de MunayQi Experience.

Dus of combineer het Reset your Mind & Soul traject met een Skin Reset of in een volgorde die goed voelt voor jou.

Dé oplossing

Breek vrij met MunayQi

Door samen te werken met mij als jouw transformatiecoach, onderga jij een diepgaande persoonlijke transformatie. Ik leer je om vanuit je hart te leven, ware zelfliefde te omarmen en de kracht van jouw vrouwelijke energie te ontdekken. Daarnaast creëren we samen met de juiste thuisverzorging en een 1e biolift kennismakings gezichtsbehandeling, die glimlach in de spiegel. Volg jij het traject naar innerlijke- en uiterlijk welzijn, dan is het resultaat een leven vol liefde, geluk en meer vervulling.

Als jouw transformatiecoach:

Werk ik met jou aan het doorbreken van beperkende patronen

Leer ik je de juiste huidverzorging toepassen, prioriteit gevend aan effectiviteit

Help ik je jouw vrouwelijke energie te omarmen en uit te stralen

Help ik je om diepe verbinding met jezelf te maken en te helen

Faciliteer ik diepgaande transformatie

Begeleid ik je in een lifestyle die draait om jouw Beste Jij!

BioLift 1e kennismaking

Gericht op het creëren van verbeterde lymfedrainage en versteviging van de huid, door het aanpakken van de wortel van problemen, niet alleen symptomen.
€85,- + Starterspakket a €255,-

Collageen Elixer

Het Isagenix Collageen Elixer zorgt van binnenuit voor een stralende huid met verbeterde stevigheid en hydratatie.
Maandelijkse kuur €.

Collageen Draad Lift

De DSV-Line draadlift Rimpelboost zorgt voor strakker en jeugdigere uitstraling, met zichtbaar gelifte, gladde huid en rimpelreductie.
Zone v.a. €125.-. Face v.a. €199,-.

02 zuurstof Oppepper

Ontspannen O2 gezichtsbehandeling, kalmerend voor rosacea en gevoelige, oudere huid; zuivert, verbleekt, egaliseert en is zeer voedend voor collageenproductie. Face €99,-

Tijdelijk gratis voetreflex bij elke 1e BioLift facial.

Voetreflexologie stimuleert en harmoniseert jouw vitaliteit door specifieke punten op de voeten te masseren, wat de doorstroming van energie langs de meridianen bevordert.
Dit vermindert stress, herstelt het interne evenwicht en kan ook resulteren in een verbeterde uiterlijke uitstraling, doordat het de algehele gezondheid van de huid en lichaam ondersteunt. Reserveer snel jouw transformerende gezichtsbehandeling.