No items found.

Hoe Kom je in verbinding met je Hogere Zelf

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Hoe Kom je in verbinding met je Hogere Zelf. Met de Mahatma energie.

Terug naar Jouw Ware Zelf: Een Nieuw Begin in Liefde

In mijn reis van zelfontdekking en spirituele groei heb ik één waarheid omarmd: de sleutel tot een vervuld leven ligt in het herstellen van de verbinding met je Hogere Zelf. Terug naar jouw ware Zelf is een nieuw begin in Liefde.

Terug naar Jouw Ware Zelf is een Nieuw Begin in Liefde!

Met mijn missie om jou te begeleiden naar een leven vol liefde en voldoening, nodig ik je uit om de magie van de Mahatma-energie te ontdekken.

De Kracht van Verbinding

In onze drukke levens raken we vaak losgekoppeld van ons diepste wezen. Toch herinneren we ons allemaal die onbegrensde vrije geest van onze kindertijd, waarin alles mogelijk leek.

Met mijn Create-methode®bied ik je de tools om vanuit deze ware essentie een leven te creëren dat aansluit bij jouw diepste verlangens.

Create-methode®

Verbinding met het Hogere Zelf

Het begint allemaal met een eenvoudige handeling: vraag om verbinding met je Hogere Zelf, hier en nu.

Door meditatie, visualisatie en geduldig vertrouwen in het proces, kunnen we deze verbinding versterken en de magie van ons innerlijke potentieel ontketenen.

connect to your higher self

Ontdek de Mahatma-energie

Een krachtige bron van universele liefde en bewustzijn, de Mahatma-energie, biedt ons de mogelijkheid om dieper in contact te komen met onze sensualiteit en vrouwelijkheid.

Speciaal voor ondernemende vrouwen bied ik begeleiding om deze energie te omarmen en een dieper gevoel van zelfbewustzijn te ervaren.

Wat je ook kiest, jij als gedreven zakenvrouw wil in ieder geval jouw diepste kwetsbaarheid omarmen en je vrouwelijke kracht ontdekken, zodat je diepere connecties aan kan gaan en ware liefde gaat vinden vanuit een sensuele kern.

De stappen naar verbinding

Zelf alvast aan de slag met zakken in jouw sensualiteit? Maak dan verbinding met deze Mahatma-energie door:

• Te ontspannen en los te laten: De Mahatma-energie staat namelijk bekend om haar kalmerende en helende eigenschappen.

Door te ontspannen en je over te geven aan deze energie, kun je stress loslaten en een dieper gevoel van innerlijke rust ervaren. Dit opent de deur naar een meer sensuele en ontvankelijke staat van zijn.

Dit opent de deur naar een meer sensuele en ontvankelijke staat van zijn.

• Luister naar je lichaam: Sensualiteit begint met het luisteren naar de signalen van je lichaam. Neem regelmatig de tijd om te voelen wat er gaande is in je lichaam en geest.

Door bewust te zijn van je fysieke sensaties en emoties, kun je meer in contact komen met je vrouwelijke intuïtie en sensualiteit.

• Dansen en bewegen: Dansen is een krachtige manier om in contact te komen met je sensualiteit en vrouwelijkheid.

Laat jezelf vrij bewegen op muziek en laat je lichaam de leiding nemen.

Dit kan je helpen om je energie te laten stromen en jezelf te uiten op een manier die authentiek en bevrijdend is.

• Omring jezelf met schoonheid: De Mahatma-energie staat bekend om haar schoonheid en gratie. Omring jezelf met schoonheid in je omgeving - denk aan bloemen, kunst, muziek en natuurlijke landschappen.

Tip: Bijzondere website die de moeite waard is om te bekijken is hewittart.com. Op maat gemaakte moderne kunst vanuit het hart. Dit kan je inspireren en je helpen om je meer verbonden te voelen.

• Maak ruimte voor zelfzorg: Zelfzorg is essentieel voor het cultiveren van sensualiteit en vrouwelijkheid. Neem regelmatig de tijd om voor jezelf te zorgen - verwen jezelf met een warm bad, massage of schoonheidsbehandeling.

Zie www.Himani.eu voor zintuigprikkelende behandelingen in Purmerend.

Door liefdevol voor jezelf te zorgen, geef je jezelf toestemming om te genieten van je eigen sensualiteit en vrouwelijkheid.

En ik weet dat je hier aan toe bent als je genoeg hebt van de nasleep van bijvoorbeeld een narcistische relatie of gewoon vrouwelijk wilt shinen en de liefde van je leven wenst aan te trekken vanuit je hart?

Een Nieuw Begin

Ben jij klaar voor een krachtige reset in mind & soul? Wil je de diepte ingaan met een jaarprogramma voor sensuele empowerment?

Of wil je gewoon meer leren over de Mahatma-energie en hoe deze jou kan helpen in jouw persoonlijke groei? Neem dan vandaag nog contact met me op voor een Inner Guidance reading en gesprek.

Ontdek de Kracht van het Sacred Femme Illumination Programma

Als jij klaar bent om de deur te openen naar een leven waarin je straalt en vrij bent van de harde zakelijke maskers die je altijd hebben omhuld, ontdek dan de kracht van het Sacred Femme Illumination Programma op www.munayqi.nl.

Het is tijd om terug te keren naar jouw ware zelf en een nieuw begin te omarmen, vol liefde en vervulling.

Hee veel liefde, wijsheid en geluk

Jacqueline Alexandra Brandes

www.MunayQi.nl

Tijdelijk gratis reading bij elke match call.

De reading biedt diepgaande inzichten in persoonlijke blokkades en paden naar groei, gebruikmakend van tarot voor heldere oplossingen, allemaal binnen een transformerend 30-minuten gesprek.